Skip to Content
Stem op je favoriete nummer in de Classics 1000

Stem op je favoriete nummer in de Classics 1000

Classics 1000, van maandag 10 tot en met zaterdag 15 april

Tijdens de tweede week van de paasvakantie hoor je op Radio 1 alleen maar de beste classics.

Van maandag 10  tot en met zaterdag 15 april  loodsen Ayco Duyster, Lieve De Maeyer, Evert Venema en Annelies Moons  de luisteraars door hun all time favourites. De keuze van de luisteraars bepaalt de volgorde van de Classics 1000-lijst, goed voor meer dan 100 uur muziek. De Classics 1000 doorspekken alle programma's van 6 tot 24 uur. (behalve Sporza op donderdag met de Europa League-wedstrijden vanaf 21 uur)

De vier presentatoren trekken de Classics 1000 op gang met een inspirerende special op 28 maart, tussen 9 en 12 uur. Daarbij reiken ze ideeën en thema's aan die luisteraars kunnen inspireren bij het kiezen van hun top 3. Stemmen kan van dinsdag 28 maart tot zondag 9 april. 

Ook tijdens de Classics 1000-week blijft Radio 1 de actualiteit op de voet volgen. Als er belangrijk nieuws is, hoor je dat eerst bij Radio 1.

 

Contacteer ons
Anne Stroobants Communicatieverantwoordelijke Radio 1
Anne Stroobants Communicatieverantwoordelijke Radio 1
Over Radio 1

Radio 1 is dé actuaradio van de VRT. Radio 1 prikkelt en inspireert de mediagebruiker met nieuwe inzichten. De zender brengt algemeen nieuws en sport, en besteedt veel aandacht aan politiek, cultuur en wetenschap. Hij volgt belangrijke ontwikkelingen in de samenleving op de voet en initieert maatschappelijk debat. Radio 1 zet in op een sterk informatief audio-on-demand aanbod. Het is ook de meest diverse muziekzender van Vlaanderen, met klassieke en hedendaagse pop, veel Vlaamse en Nederlandstalige producties en een mix van andere muziekgenres. 

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Anne Stroobants
anne.stroobants@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Radio 1
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos