Skip to Content
Steffy Merlevede presenteert De ochtend op zondag

Steffy Merlevede presenteert De ochtend op zondag

Vanaf zondag 2 april, uitzonderlijk van 7 tot 11 uur

Vanaf zondag 2 april loopt De ochtend ook op zondag. Daarmee wordt het actuaprogramma verder doorgetrokken tijdens het weekend. De wereld staat op zondag immers niet stil. Daarbij zal ook grote aandacht gegeven worden aan cultuur & sport. 

Later dit jaar zal De ochtend ook op zaterdag het schema versterken en heeft de luisteraar 's ochtends een eenduidige afspraak met actualiteit en duiding. 

De uitzending op 2 april wordt meteen een bijzonder exemplaar,  op locatie bij de start van de Ronde van Vlaanderen op het Steenplein in Antwerpen en uitzonderlijk  een uurtje langer, van 7 tot 11 uur. 

 

Steffy Merlevede begon haar radiocarrière bij  Radio 4FM en startte in de zomer van 2004 bij de redactie van Sporza. Ze startte met presenteren in 2011. Ook na 2 april blijft Steffy werken voor Sporza. 

 

Filip Pletinckx: In een wereld vol verandering willen we ook op zondag onze rol als actuazender ten volle spelen. We volgen niet alleen de hartslag van het nieuws, maar hebben ook aandacht voor wat er in het weekend gebeurt op het vlak van cultuur en sport. Met veel muziek ook op het ritme van de zondagochtend.

Steffy Merlevede: Fijn om breder te gaan dan enkel sport, leuke uitdaging. Het voelt vooral heel spannend, uiteraard zal er ook  sport in het programma zitten, maar het is toch een ander ritme dan een sportuitzending. Actualiteit en cultuur komen ruimschoots aan bod. Ik kijk uit naar de nieuwe uitdaging en ga er volledig voor!

 

 

 

 

Contacteer ons
Anne Stroobants Communicatieverantwoordelijke Radio 1
Anne Stroobants Communicatieverantwoordelijke Radio 1
Over Radio 1

Radio 1 is dé actuaradio van de VRT. Radio 1 prikkelt en inspireert de mediagebruiker met nieuwe inzichten. De zender brengt algemeen nieuws en sport, en besteedt veel aandacht aan politiek, cultuur en wetenschap. Hij volgt belangrijke ontwikkelingen in de samenleving op de voet en initieert maatschappelijk debat. Radio 1 zet in op een sterk informatief audio-on-demand aanbod. Het is ook de meest diverse muziekzender van Vlaanderen, met klassieke en hedendaagse pop, veel Vlaamse en Nederlandstalige producties en een mix van andere muziekgenres. 

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Anne Stroobants
anne.stroobants@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Radio 1
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos