Radio 1 zoekt De beste podcast

Wedstrijd voor frisse, creatieve, Nederlandstalige audioverhalen

Radio-1-beste-podcast.jpg

Radio 1 start de zoektocht naar frisse, creatieve en Nederlandstalige audioverhalen met een gloednieuwe wedstrijd: De beste podcast. Het volstaat om een sterk idee voor een podcastreeks te formuleren, en dat met een klankfragment van vijf minuten te illustreren. Inzendingen kunnen tot 17 april verstuurd worden naar [email protected]

 

 

De winnaar krijgt een budget om een podcastreeks te maken die via de kanalen van Radio1.be verspreid zal worden en via podcast. Radio 1 biedt ook inhoudelijke en technische ondersteuning aan.

De podcastwedstrijd legt geen inhoudelijke of vormelijke restricties op. Het kan over pakweg alles gaan en ook alle vormen aannemen.

De jury bestaat uit ervaren VRT-radiomedewerkers en verhalenvertellers: Annick Lesage, Ward Bogaert, Joris Vergeyle, Phillip Heymans, Lode Roels en Ann Lepère.

De beste podcast op Radio 1http://www.radio1.be/

Anne Stroobants

Perscoördinator Radio 1

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Radio 1

Radio 1 is dé actuaradio van de VRT. Radio 1 prikkelt en inspireert de mediagebruiker met nieuwe inzichten. De zender brengt algemeen nieuws en sport, en besteedt veel aandacht aan politiek, cultuur en wetenschap. Hij volgt belangrijke ontwikkelingen in de samenleving op de voet en initieert maatschappelijk debat. Radio 1 zet in op een sterk informatief audio-on-demand aanbod. Het is ook de meest diverse muziekzender van Vlaanderen, met klassieke en hedendaagse pop, veel Vlaamse en Nederlandstalige producties en een mix van andere muziekgenres. 

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Yasmine Van der Borght
[email protected]

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Contact

Auguste Reyerslaan 52 1043 Brussel

www.radio1.be