Skip to Content
Radio 1 zoekt De beste podcast

Radio 1 zoekt De beste podcast

Wedstrijd voor frisse, creatieve, Nederlandstalige audioverhalen

Radio 1 start de zoektocht naar frisse, creatieve en Nederlandstalige audioverhalen met een gloednieuwe wedstrijd: De beste podcast. Het volstaat om een sterk idee voor een podcastreeks te formuleren, en dat met een klankfragment van vijf minuten te illustreren. Inzendingen kunnen tot 17 april verstuurd worden naar bestepodcast@radio1.be.

 

 

De winnaar krijgt een budget om een podcastreeks te maken die via de kanalen van Radio1.be verspreid zal worden en via podcast. Radio 1 biedt ook inhoudelijke en technische ondersteuning aan.

De podcastwedstrijd legt geen inhoudelijke of vormelijke restricties op. Het kan over pakweg alles gaan en ook alle vormen aannemen.

De jury bestaat uit ervaren VRT-radiomedewerkers en verhalenvertellers: Annick Lesage, Ward Bogaert, Joris Vergeyle, Phillip Heymans, Lode Roels en Ann Lepère.

Contacteer ons
Anne Stroobants Perscoördinator Radio 1
Anne Stroobants Perscoördinator Radio 1
Over Radio 1

Radio 1 is dé actuaradio van de VRT. Radio 1 prikkelt en inspireert de mediagebruiker met nieuwe inzichten. De zender brengt algemeen nieuws en sport, en besteedt veel aandacht aan politiek, cultuur en wetenschap. Hij volgt belangrijke ontwikkelingen in de samenleving op de voet en initieert maatschappelijk debat. Radio 1 zet in op een sterk informatief audio-on-demand aanbod. Het is ook de meest diverse muziekzender van Vlaanderen, met klassieke en hedendaagse pop, veel Vlaamse en Nederlandstalige producties en een mix van andere muziekgenres. 

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Anne Stroobants
anne.stroobants@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Radio 1
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos