Radio 1 zoekt De beste podcast

Radio 1 zoekt De beste podcast

Wedstrijd voor frisse, creatieve, Nederlandstalige audioverhalen

Radio 1 start de zoektocht naar frisse, creatieve en Nederlandstalige audioverhalen met een gloednieuwe wedstrijd: De beste podcast. Het volstaat om een sterk idee voor een podcastreeks te formuleren, en dat met een klankfragment van vijf minuten te illustreren. Inzendingen kunnen tot 17 april verstuurd worden naar bestepodcast@radio1.be.

 

 

De winnaar krijgt een budget om een podcastreeks te maken die via de kanalen van Radio1.be verspreid zal worden en via podcast. Radio 1 biedt ook inhoudelijke en technische ondersteuning aan.

De podcastwedstrijd legt geen inhoudelijke of vormelijke restricties op. Het kan over pakweg alles gaan en ook alle vormen aannemen.

De jury bestaat uit ervaren VRT-radiomedewerkers en verhalenvertellers: Annick Lesage, Ward Bogaert, Joris Vergeyle, Phillip Heymans, Lode Roels en Ann Lepère.

Contacteer ons
Anne Stroobants Perscoördinator Radio 1
Anne Stroobants Perscoördinator Radio 1
Over Radio 1

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Yasmine Van der Borght
yasmine.vanderborght@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Radio 1
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos