Skip to Content
Flauwe moppen For Life

Flauwe moppen For Life

Radio 1 moedigt vertellen flauwe moppen schaamteloos aan voor De Warmste Week van Music For Life

Van 4 tot 24 december moedigt Radio 1 schaamteloos het vertellen van flauwe moppen aan. Maar je stopt wél 1 euro per flauwe mop in een flauwemoppenpot voor De Warmste Week van Music For Life

De opbrengst gaat integraal naar Te Gek!?, één van de meer dan 1.000 goede doelen van  De Warmste Week van Music For Life.

Te Gek?! maakt geestelijke gezondheid bespreekbaar en streeft naar een juiste kijk op mensen met psychische problemen.

Wat is een flauwe mop?

Een flauwe mop ontlokt een pijnlijke stilte of een meewarige glimlach. Tenzij de mop verteld wordt met een ongelooflijk gevoel voor timing, met de juiste intonatie en de goede mimiek. Denk aan Jeroen Meus of Ben Crabbé. Dan staat een flauwe mop garant voor een stevige lach. Maar ook dan mag de moppentapper 1 euro schenken aan de Warmste Week van Music For Life.

Bij twijfel beslist de meerderheid van de groep.

Hoe meedoen?

Plak de flauwemoppenpot-sticker op eender welke (spaar)pot. Vraag hem aan op de homepagina van radio1.be.

Plak hem op eender welke pot en zet die op je werk, in de voetbalkantine, je stamcafé. Wie op een flauwe mop betrapt wordt, betaalt 1 euro. Op radio1.be vind je ook een tienbeurtenkaart die je kan printen en cadeau doen aan vrienden, collega's of familie! Dan stop jij 10 euro in de pot en kunnen zij 10 keer gratis een flauwe mop tappen. Ideaal cadeau voor onder de kerstboom straks!

Hoe registreren?

Vergeet niet jouw flauwemoppenpot te registreren via https://dewarmsteweek.stubru.be/registreer_een_actie. Vul Te Gek!? in als goed doel. Kies “registreer een actie” en vermeld in het veld ‘naam van je actie’ duidelijk ‘Radio 1 flauwemoppenpot + jouw bedrijf/vereniging/naam.’

Schrijf tegen 24 december de ingezamelde centen uit de pot over naar De Warmste Week van Music For Life via het ‘dashboard’ van jouw actie. Klik daar op je actie en dan op “mijn betaling”.

 

 

Contacteer ons
Anne Stroobants Communicatieverantwoordelijke Radio 1
Anne Stroobants Communicatieverantwoordelijke Radio 1
Over Radio 1

Radio 1 is dé actuaradio van de VRT. Radio 1 prikkelt en inspireert de mediagebruiker met nieuwe inzichten. De zender brengt algemeen nieuws en sport, en besteedt veel aandacht aan politiek, cultuur en wetenschap. Hij volgt belangrijke ontwikkelingen in de samenleving op de voet en initieert maatschappelijk debat. Radio 1 zet in op een sterk informatief audio-on-demand aanbod. Het is ook de meest diverse muziekzender van Vlaanderen, met klassieke en hedendaagse pop, veel Vlaamse en Nederlandstalige producties en een mix van andere muziekgenres. 

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Anne Stroobants
[email protected]

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Radio 1
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos